FC Lahti A, P20 SM

FC Reipas Lahti - Atlantis FC

Kisapuisto Stadion TN

Otteluraportti: FC Lahti A hävisi tennislukemin Atlantikselle

FC Lahti A kärsi ASM-sarjassa 6-0-tappion helsinkiläiselle Atlantis FC:lle sateisessa Kisapuistossa. Vierailijoiden maaleista vastasivat Joao Costa, Matheus Oliveira, Ignacio Ruiz, Aboubacar Diakite, Gedeon Pongo ja Amit Ariyal.

Lahti aloitti ottelun hyvin, mutta Atlantis iski kymmenen minuutin kohdalla. Joao Costa sai pallon liki keskiympyrässä ja hän otti muutaman askeleen ja ampui. Tarkka ja kova veto upposi suoraan Joona Hallan vartioiman maalin yläkulmaan osuen kevyesti yläputkeen. Maalin jälkeen Lahti kykeni vielä hyökkäämään, mutta lahtelaiset alkoivat olla suurissa vaikeuksissa vierailijoiden prässin kanssa. Kymmenen minuuttia edellisestä maalista Atlantiksen präsii tuottikin tulosta, kun Matheus Oliveira pääsi syötön väliin ja karkasi maalintekoon.

Atlantis osui ensimmäisellä jaksolla vielä kahdesti. Ensin Atlantis iski nopealla vastahyökkäyksellä. Lahden syötönkatko epäonnistui ja Ignacio Ruis iski taululle lukemat 0-3. Hetkeä myöhemmin Gabriel Marinho keskitti Aboubacar Diakite puski pallon ohi Joona Hallan. Lahden paras paikka jaksolla tuli Emil Yildirimille, jonka tulinen veto rangaistusalueen rajalta osui ylähirteen.

Toisella jaksolla Atlantis onnistui heti alussa. Fahad Mohamed syötti oivan pystysyötön, johon ensimmäisenä ehti Aboubacar Diakite. Joona Halla torjui kuitenkin Diakiten laukauksen, mutta Gedeon Pongo iski karat sisään. Kuudes maali syntyi tunnin kohdalla, kun Impton Söderlund syötti Lahden maalin edustalle matalan kovan pallon ja Amit Ariyal sai laittaa pelivälineen tyhjään maaliin. Lahden paras paikka toisella jaksolla tuli Irfan Sadikille, joka tälläsi vapaapotkun vain niukasti ohi. Toisessa päässä Joona Halla nappasi useamman huipputorjunnan. Näin ollen Lahti hävisi 6-0.

Lahti on tappiosta huolimatta yhä HJK:n kanssa tasapisteissä. Atlantis puolestaan taistelee yhä Kuopion Palloseuran kanssa mestaruudesta. Seuraavaksi FC Lahti A kohtaa 22.9. kotonaan Kisapuistossa FC Espoon.