Esittely
Ottelutilastot
FC KUUSYSI - FC Lahti B
2019 - FC Lahti B - Harjoitusottelu
Klo 13:00 KISAPUISTO STADION
8
Syy

Ennakkoinfo


PAIKALLE 11.30

Otteluraportti: Kyykkä vei pilkkujen sävyttämän paikallispelin B-nuorissa


Kuuma ja rangaistuspotkujen sävyttämä B-poikien Ykkösen paikallisottelu FC Lahti B:n ja FC Kuusysin välillä päättyi Kyykän 2-1-voittoon syksyisessä Kisapuistossa. FC Lahden ainokaisen iski Tymek Kuzniarek. Kyykältä puolestaan osui Rene Raikaa. Toinen Kyykän maaleista merkittiin lopulta FC Lahden omaksi maaliksi.


Ottelu oli alusta asti täynnä tunnetta ja vauhtia. FC Lahti hallitsi hienokseltaan ensimmäisen jakson ensimmäistä puoliskoa. Tymek Kuzniarek, Alex Rantala, Sami Varjovirta ja Asaad Babiker olivat jatkuvasti Kyykän puolustuksen riesana. Jakson puolivälissä Kyykän puolustus joutuikin kaatamaan Varjovirran rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Tymek Kuzniarek latasi pallon varmasti oikeaan alakulmaan ja vierasjoukkueen 1-0-johtoon.


Maalin jälkeen ottelu tasoittui hieman ja muuttui paikallispeliin tyypilliseksi keskikentän painiksi. Kyykän paras paikka tuli hieman maalin jälkeen, kun Paavo Nieminen murtautui Lahden linjan läpi ja ampui. FC Lahden maalissa pelannut Tommy Leskinen sai kuitenkin sormiaan pallon tielle ja pallo vietiin kulmalipulle. Muita huippupaikkoja ei ensimmäisellä jaksolla nähty ja tauolle mentiin Lahden 1-0-johdossa.


Kyykkä sai toiselle jaksolle unelma-alun. Vain reilun viiden minuutin jälkeen Aku Laitinen antoi kulmapotkun ja lopulta pallo kimpoili Lahden oman puolustuksen päästä ohi Leskisen. Tasoituksen jälkeen Kyykällä oli vahva vaihe ottelusta, mutta Lahti oli lähempänä maalia. Reilut 20 minuuttia ennen loppua pallo otti Kuusysin puolustajan käteen ja pallo vietiin jälleen pilkulle. Tällä kertaa molemmat pilkut hankkinut Sami Varjovirta asettui ampumaan pilkkua. Hän sijoitti kohti oikeaa alakulmaa, mutta Kyykän maalilla torjunut Rasmus Saari venyi yrityksen tielle. Paluupallossa oli ensimmäisenä Tymek Kuzniarek, joka ampui ristikon kautta pallon yli päätyrajan.


Rangaistuspotkut eivät suinkaan jääneet kahteen, vaan ottelun ratkaisu syntyi myös 11 metristä. Kuusysin Rene Raikaa sai pallon haltuun rangaistusalueen sisällä ja Lahden maalivahti Tommy Leskinen joutui kaatamaan hänet. Raikaa laittoi itse rangaistuspotkun sisään kylmähermoisella sijoituksella maalin kattoon.


Ottelun lopussa Lahti painoi päälle, mutta ilman palkintoa. Näin ollen Kyykkä nappasi 2-1-voiton ja kolme sarjapistettä. Voitolla Kyykkä nousi FC Lahden kanssa tasapisteisiin. Molemmilla lahtelaisilla on kasassa nyt kymmenen pistettä. Matka sarjajohtaja PK-35:en on jo 11 pistettä. Seuraavana Lahti kohtaa juuri sarjajohtajan vieraskentällä. Seuraava kotiottelu on puolestaan 21.9. jolloin Lahteen saapuu vierailemaan Nurmijärven Jalkapalloseura.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
FC Reipas
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat