FC Reippaalle Sinettiseuratunnustus
Julkaistu: 20.01.2018 00.00

FC Reippaalle Sinettiseuratunnustus

Suomalainen laadukkaan urheiluseuratoiminnan kehittäminen on saanut merkittävän tukimuodon, kun Suomen Olympiakomitean ja suomalaisen energiayhtiö Gasumin yhteistyön kohteena ovat lasten ja nuorten hyvinvointia edistävät Sinettiseurat. Urheiluseurat hyötyvät yhteistyöstä kehittyvän Sinettiseurakonseptin sekä kannustuspalkintojen kautta. Gasumin tuki suomalaisille urheiluseuroille on merkittävä, tuki koostuu vuoden Sinettiseura-palkinnosta ja 14 alueellista 1000 euron kannustuspalkinnosta Sinettiseuroille eri puolilta Suomea.

Alueelliset palkinnot luovutetaan liikunnan aluejärjestöjen tilaisuuksissa. Päijät-Hämeen Urheilugaalassa kannustuspalkinto luovutettiin FC Reippaalle järjestämästään laadukkaasta seuratoiminnasta.Seuran puolesta palkinnon vastaanottivat toiminnanjohtaja Jarkko Koskinen ja valmennuspäällikkö Jyrki Maisonlahti.

- Haluamme stipendien avulla tuoda esille arvokasta, mutta usein vähälle huomiolle jäävää seuratyötä. Lasten ja nuorten liikunnan tukeminen on meille sydämen asia, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Sinettiseurojen palkitsemisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti. Valtakunnallisen vuoden Sinettiseurpalkinnon 5 000 euron lisäksi 14 eri seuraa palkitaan 1 000 euron kannustuspalkinnolla. Palkinnot jaettiin jo toistamiseen.

Kaikki Urheilugaalassa palkitut päivittyvät Päijät-Hämeen Urheilugaalan sivuille

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi