FC Lahti United P05 Barcelonaan
Julkaistu: 06.02.2018 00.00

FC Lahti United P05 Barcelonaan

FC Lahti United matkustaa torstaina Barcelonaan, jossa P05-ikäluokka osallistuu kivenkovaan International Carnaval Cupiin. Turnaus pelataan 9.-11.2. FC Reippaasta joukkueeseen valittiin Luka Lemmetty ja Sande Peltonen. Joukkueen toimintaa koordinoi FC Lahden Risto Luomanen ja valmennustiimissä on mukana FC Reippaan talenttivalmentaja Joni Kallioinen.

Joukkue pääsee heti alkulohkossaan kovaan testiin. FCL Unitedin alkulohkossa pelaavat Donegal FC (IRL), Manchester City (ENG) ja Sant Gabriel (ESP). Muita huippuseuroja turnauksessa ovat mm. FC Barcelona, West Bromwich, Legia Varsova, Espanyol ja Valencia. Vastaava ikäluokka pelasi syksyn HJK-cupissa erinomaisesti. Joukkue eteni voitosta voittoon aina finaaliin asti, jossa FK Zenit oli vahvempi maalein 4-1.

Tämän tason turnaukseen pääseminen on osoitus hyvin tehdystä työstä.

- Barcelonan turnauksen yhteyshenkilö oli kuullut, että olimme satsanneet toimintaamme, kehittyneet siinä ja saaneet menestystä. Pitkän pohdinnan jälkeen he tulivat siihen päätökseen, että maapaikka tuli Suomelle ja FC Lahti Unitedille, kertoo FC Lahti United-toiminnan koordinaattori Risto Luomanen. Lisää United-toiminnasta FC Lahden sivuilla.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi