FC Reippaassa ei häirintää suvaita
Julkaistu: 15.11.2018 00.00

FC Reippaassa ei häirintää suvaita

FC Reippaan toiminnan keskiössä ovat ilo, innostuminen ja intohimo, jossa ei ole sijaa minkäänlaiselle häirinnälle. Jos olet kohdannut epäasiallista tai käytöstä seuramme toiminnassa, kerro siitä. https://etoleyksin.fi -palvelussa saa apua ja tukea, jos on kohdannut epäasiallista käyttäytymistä seuramme tapahtumissa. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömästi.

FC Reippaassa näissä asioissa auttaa valmennuspäällikkö Jyrki Maisonlahti jyrki.maisonlahti@fcreipas.fi tai 044 757 3825

Matalan kynnyksen palvelu on tarkoitettu kaikille seuran toiminnassa mukana oleville. Pelaajille, vanhemmille, toimihenkilöille, lapsille ja aikuisille.
Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jonka päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalisen häirinnän ja kaikenlaisen väkivallan kokemuksia urheilussa. Palvelu auttaa häirinnän, väkivallan tai kiusaamisen kohteeksi joutunutta ja hänen läheisiään.

Palloliiton sivulla lisää aiheesta mm.
”Väestöliiton asiantuntija määrittelee seksuaalisen häirinnän ja väkivallan toimintana, joka loukkaa sen kohteeksi joutuneen henkistä, fyysistä ja/tai seksuaalista koskemattomuutta. Häirintä voi ilmetä mm. vihjailevina ilmeinä, eleinä, nimittelynä, härskinä puheena, kaksimielisinä vitseinä, vartaloon tai pukeutumiseen liittyvinä huomautuksina, seksuaalisesti värittyneinä viesteinä tai puheluina sekä seksuaalisvärittyneinä ehdotuksina.”

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi