Jari Karppinen liiton valitusvaliokunnan puheenjohtajaksi
Julkaistu: 27.11.2018 00.00

Jari Karppinen liiton valitusvaliokunnan puheenjohtajaksi

Viikonloppuna Suomen Palloliiton seuraparlamentti valitsi kokouksessaan FC Reippaan hallituksen jäsenen Jari Karppisen valitusvaliokunnan puheenjohtajaksi. Karppinen on toiminut useita vuosia FC Reippaan varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Valitusvaliokunnan toimikausi kestää vuodet 2019-2020. Karppinen on toiminut tässä pestissä jo vuodesta 2010. Valitusvaliokunnan puheenjohtajuuden edellytyksenä on lakimiehen koulutus.

FC Reipas on edustettuna myös muissa liiton kokoonpanoissa. Puheenjohtaja Harri Metsänen on seuraparlamentin jäsen (ent. liittovaltuusto). Hallituksen jäsen Jukka Koskinen edustaa seuroja Etelän alueen Pelaajan laadukas arki -johtoryhmässä. Lisäksi FC Reippaan nuorisopäällikkö Esa Lehikoinen kuuluu Aktiivinen viestintä ja vaikuttaminen -johtoryhmään Etelän alueella.

Valitusvaliokunta on Palloliiton organisaation korkein kurinpitoelin. Palloliiton piireillä sekä itse liitolla on omat kurinpitovaliokuntansa, joiden tekemistä päätöksistä voidaan valittaa valitusvaliokuntaan. Valitusvaliokunnan päätöksistä voi valittaa edelleen Urheilun oikeusturvalautakuntaan, joka on Palloliiton ulkopuolinen elin.


Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi