Futiskouluun kannattaa ilmoittautua vappuun mennessä
Julkaistu: 26.04.2019 00.00

Futiskouluun kannattaa ilmoittautua vappuun mennessä

FC Reippaan vuosikymmenten perinteet omaava Jalkapallokoulu on saanut lentävän lähdön ilmoittautumisten muodossa. Ilmoittautumislomakkeen on täyttänyt jo 227 innokasta lasta. Erityisesti tyttöjen määrä on kasvussa. Futiskoulumme keskiössä toimintaamme ohjaa ilo, innostuminen ja intohimo.

Jalkapallokouluun kannattaa ilmoittautua vielä ennen vappua, sillä Early Bird -hinta voimassa 30.4. asti

Poimintoja kesän 2018 Jalkapallokoulun palautteesta.

  • Aivan huikeat ohjaajat!
  • Jalkapallokoulun ohjaajille arvosanaksi kymppi plus! Nuoret ohjaajat olivat aidosti kiinnostuneita lasten opettamisesta ja kannustivat lapsia turnauksessa mahtavasti. Hienoa toimintaa!
  • Jalkapallokoulu oli mielestäni hyvin järjestetty ja ennen kaikkea se sai lapseni innostumaan lajista enemmän. Silloin mielestäni ollaan onnistuttu erinomaisesti. Päätösturnauksessa informaatio oli riittävää ja varmasti jokainen sai tiedon kuinka toimia
  • Mielestämme kaikki toimi kiitettävästi. Vertauspohjaa parin edellisen kesän toiseen joukkueeseen. Ohjaajat hyviä tyyppejä, osaavia kaikella tavalla. Ryhmäkoko sopiva. Hyvä, että on vielä jatkot.
  • Ohjaajille 10+! Ihania poikia, ottivat valtavan hyvin lapset mukaan. Osaavat puhua lapsen kielisesti ja kannustavat kaikkia. Ovat tasapuolisia ja hauskoja. Lapset tykkäsivät hurjasti.
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi