FC Lahden kausikortit ovat myynnissä
Julkaistu: 14.11.2019 00.00

FC Lahden kausikortit ovat myynnissä

FC Lahden kausikortti kannattaa hankkia hyvissä ajoin. Mitä aikaisemmin olet asialla, sitä halvemmalla selviät.

Halvimmillaan kausikortin saa käsiinsä marraskuun aikana 69 eurolla. Premium-kausikortti maksaa 199 euroa. FC Lahti -kausikortin hinta nousee kympillä jokaisen kuukauden alussa, kunnes se maksaa 119 euroa. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan kotiotteluihin.

Kausikortin hinnat

  • marraskuu 69 €
  • joulukuu 79 €
  • tammikuu 89 €
  • helmikuu 99 €
  • maaliskuu 109 €
  • huhtikuu 119 €

FC Reippaan juniorit pääsevät otteluihin seuran jäsenkortilla.

Kausikortit ovat ostettavissa FC Lahden verkkokaupasta ja FC Lahden toimistolta.

  • Toimistolla maksuvälineinä käyvät käteisen ja maksukorttien lisäksi Smartumin kulttuuriseteli, Epassi, Tyky Kuntoseteli ja Virikeseteli.
  • Verkkokauppaan pääset tästä ? https://www.seamchip.fi/fclahti

Premium-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn FC Lahden mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin, pois lukien finaali, Veikkausliigan runkosarjan ja jatkosarjan otteluihin ja mahdollisiin eurokarsintapaikkalopputurnaus-otteluihin. Sen lisäksi Premium-kausarilla saa jokaisesta ottelusta maan laadukkaimman käsiohjelman veloituksetta. Premium-kortin voi korottaa VIP-lippuun yksittäisessä Veikkausliiga-ottelussa 40 euron hintaan. Kauden aikana FC Lahti järjestää kaksi teemaottelua, johon Premium-korttilainen saa tuoda yhden kaverinsa ilmaiseksi peliin.

Veikkausliiga 2020 pelataan samalla sarjasysteemillä kuin päättynyt kausi 2019. Ensin liigassa pelataan runkosarja, jossa joukkueet kohtaavat toisensa kerran kotona ja kerran vieraissa. Sen jälkeen liiga jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan, jossa joukkueet kohtaavat loppusarjansa joukkueet kertaalleen. Loppusarjojen jälkeen osalla joukkueista on vielä edessään eurokarsintapaikkalopputurnaus.

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi