Niklas Huuhtanen Vuoden taitopelaaja 2019
Julkaistu: 04.02.2020 00.00

Niklas Huuhtanen Vuoden taitopelaaja 2019

FC Reippaan kauden 2019 taitopelaajaksi on valittu 2009-syntyneiden poikien joukkueen Niklas Huuhtanen. Vuoden taitopelaajavalintaan vaikuttavat menestyminen oman joukkueen, piirin ja SM-taitokilpailuissa. Huuhtanen on osallistunut kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin hienolla menestyksellä. Voittopysty luovutettiin Niklakselle seuraleirin näytösottelussa.

SM-kilpailujen tiukassa sekuntitaistossa Porissa pronssisija jäi vain 0,3 sekunnin päähän. Lopputuloksena upea neljäs sija. Huuhtanen kellotti koko porukan parhaat tulokset syötössä (35,4) sekä puskussa (-10,0). Uudenmaan piirin taitokisoista Huuhtanen nappasi mestaruuden. Piirinmestaruuden taiteili myös P12-sarjassa Osku Maukonen.

Taitokilpailuilla on pitkät perinteet jalkapallossa ja taitomerkit ovat konkreettinen mittari omasta kehittymisestä. Teknisen taidon ja motoriikan kehittäminen on keskeinen osa lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Hyvä ja varma tekniikka sekä liikunnallisuuden perusta vauhdittaa sekä mahdollistaa mm. nopean havainnoinnin ja onnistuneet ratkaisut pelissä.

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi