Daniel Koskipalo U18 maajoukkueeseen
FC ReipasJulkaistu: 13.02.2021 12.26

Daniel Koskipalo U18 maajoukkueeseen

FC Reippaan kasvatti Daniel Koskipalo on valittu Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen. Nuorten maajoukkue leireilee Eerikkilässä helmikuun 25.-27. Viirupaitakasvatin pelipaikka löytyy useimmiten laitapelaajan tai laitapuolustajan tontilta. Koskipalo harjoittelee tällä hetkellä FC Lahden liigaryhmässä. Hän korkkasi ensimmäiset peliminuuttinsa liigajoukkueen tammikuisessa harjoitusottelussa EIF:ä vastaan.

FC Lahden P17-joukkueen ja liigajoukkueen valmentaja Toni Lindberg näkee Koskipalon erittäin ennakkoluulottomana ja määrätietoisena pelaajana. - Dani on jo fyysisesti ihan kansallista tasoa. Hänen tapansa pelata on suoraviivaista sekä peliä edistävää. Danin sitkeys ja päättäväisyys ovat nostaneet hänet Veikkausliigajoukkueen pelaajaksi, pohtii Lindberg.

U18 maajoukkueen päävalmentaja Peter Lundberg valitsi leirille kaikkiaan 29 pelaajaa. - Olen tyytyväinen joukkueeseen, jonka saamme jalkeille, ja odotan innolla pelaajien näkemistä. Muutamaa en ole tavannut aiemmin ollenkaan, kun tämä on vasta toinen leirini 2003 syntyneiden kanssa, Lundberg kertoo Palloliiton sivuilla.

Kaikki valitut pelaajat ja uutinen aiheesta Palloliiton sivuilla.

Upeaa Dani ja tsemppiä maju-leirille!