UEFA Playmakers Tytöille - Ihmeperhe-tarinan maailmassa 5-6-vuotiaille
Julkaistu: 25.03.2021 09.33

UEFA Playmakers Tytöille - Ihmeperhe-tarinan maailmassa 5-6-vuotiaille

UEFA Playmakers on uusi 2013-16-syntyneille tytöille suunnattu matalan kynnyksen tapa tutustua liikuntaan ja jalkapalloon. Ihmeperhe-tarinan kautta FC Reipas haluaa tarjota nuorille tytöille toimintaa, jossa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney-tarinoiden maailmassa.

UEFA Playmakers-ryhmä kokoontuu kerran viikossa 18.9. alkaen

  • AJANKOHTA - lauantaisin 18.9. alkaen
  • PAIKKA - Lotilan koulun sali
  • KELLONAIKA - 13-14
  • Toiminta jatkuu Playmakers-kokonaisuuden jälkeen huhtikuun loppuun 2022 asti
  • HINTA - 160 €
  • Kysy lisätietoja info@fcreipas.fi

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers-ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman 5-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Playmakers-harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko ja tarina pohjautuu Ihmeperhe 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.


Lisätiedot: esa.lehikoinen@fcreipas.fi tai 044 358 0080

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi