UEFA Playmakers Tytöille - Ihmeperhe-tarinan maailmassa 5-8-vuotiaille
FC ReipasJulkaistu: 25.03.2021 09.33

UEFA Playmakers Tytöille - Ihmeperhe-tarinan maailmassa 5-8-vuotiaille

UEFA Playmakers on uusi 2013-16-syntyneille tytöille suunnattu matalan kynnyksen tapa tutustua liikuntaan ja jalkapalloon. Ihmeperhe-tarinan kautta FC Reipas haluaa tarjota nuorille tytöille toimintaa, jossa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney-tarinoiden maailmassa.

UEFA Playmakers-ryhmä kokoontuu kerran viikossa 26.4. alkaen

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers-ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman 5-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Playmakers-harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko ja tarina pohjautuu Ihmeperhe 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.


Terveysturvallisuus

Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia mm. ryhmäkokojen suhteen. Ilmoittautumismäärästä riippuen ryhmä jaetaan 8-10 tytön ryhmiin, jotka pysyvät samoina koko Ihmeperhe-tarinan ajan.

Playmakers-kokonaisuuden hinta on 20 € sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen. Ryhmään mahtuu 30 tyttöä. Ryhmä toteutuu, jos siihen ilmoittautuu vähintään 8 lasta.

Lisätiedot: esa.lehikoinen@fcreipas.fi tai 044 358 0080