FC Lahden Helle, Hänninen, Oksanen U16 maajoukkueen pelileirille
Julkaistu: 06.06.2021 12.19

FC Lahden Helle, Hänninen, Oksanen U16 maajoukkueen pelileirille

FC Lahden P17-joukkueesta on valittu kolmen pelaajaa 2005-syntyneiden maajoukkueleirille. Topias Helle, Onni Hänninen ja Nikke Oksanen aloittavat nelipäiväisen leirinsä Eerikkilässä sunnuntaina 6.6. FC Lahden B-nuoria edustavat Helle ja Oksanen pelaavat keskikentällä. Hänninen löytyy useimmiten ylemmän keskikenttäpelaajan paikalta.

U16-maajoukkueluotsi Erkka V. Lehtola kuvailee leiriä maajoukkue-ehdokkaiden pelileiriksi. Koronavuodesta pahasti kärsinyt ikäluokka kokoontuu pelileirille peräti 64 pelaajaan ja kahdeksan maalivahdin voimin. Pelaajaryhmästä muodostetaan neljä joukkuetta, jotka pelaavat sisäisen miniturnauksen.

– Alueturnaus jäi pelaamatta koronan takia joulukuussa, ja tämä on samankaltainen tapahtuma. Kun ei ole ollut myöskään maaotteluita ja BSM-sarjan alku viivästyi, on selvää, että minulla on valtava tarkkailu- ja tietovaje tästä ikäluokasta. Mukana on iso määrä valmentajia ja muita taustoja, jotta pystymme tarkkailemaan pelaajia mahdollisimman hyvin, Lehtola toteaa Palloliiton sivuilla.

Palloliiton uutinen ja kaikki valitut Palloliiton sivuilta

Tsemppiä leirille jätkät!

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi