FC Lahti Akatemian toimintamallit mukana tyttöjen FC Lahti-pelaajapolulla
FC ReipasJulkaistu: 28.07.2021 18.00

FC Lahti Akatemian toimintamallit mukana tyttöjen FC Lahti-pelaajapolulla

FC Lahden naisten joukkue käynnistää toimintansa kaudella 2023. Veikkausliigaottelussa FC Lahti vs. KTP perjantaina 30.7. esitellään tämän hetken tyttöjen FC Lahti-joukkueet. Ennen ottelun alkua tapahtuvan esittelyn yhteydessä avataan myös lyhyesti tyttö- ja naispuolen FC Lahti-pelaajapolkua sekä FC Lahti Akatemian toimintaa.

FC Lahti Akatemian toiminta keskittyy vastaamaan paremmin kansallisen ja kansainvälisen huippujalkapalloilun vaatimuksia. Valmennuslinjan jalkautumista kentälle on parannettu ikäluokkakohtaisilla vastuuhenkilöillä ja valmentajia kouluttamalla. Toimintaan on luotu myös seurantajärjestelmä. Tälle pelaajapolulle halutaan mukaan kilpailullisia pelaajia koko Päijät-Hämeen alueelta ja kauempaakin.

FC Lahti -pelaajapolku laajeni kaudelle 2021 siten, että myös tyttöfutiksen pelaajapolku kohti FC Lahtea alkaa 14-vuotiaana. FC Lahti T18 aloitti akatemiapolulla tänä vuonna, ensi vuonna toiminta laajenee T15-joukkueseen ja kahden vuoden päästä starttaa FC Lahden Naisten joukkueen toiminta.

Veikkausliigaa Lahden Stadionilla PE 30.7. klo 18.30 FC Lahti vs. KTP.

Lisätietoja - tero.honkanen@fcreipas.fi