FC Reipas, adidas ja Intersport monivuotiseen sopimukseen
FC ReipasJulkaistu: 03.01.2022 12.06

FC Reipas, adidas ja Intersport monivuotiseen sopimukseen

FC Reipas on solminut viiden vuoden sopimuksen adidaksen ja Intersportin kanssa. Uusi varustetoimittaja ja jälleenmyyjä toimivat viirupaitojen kumppaneina aina vuoteen 2026 asti.

FC Reippaan toiminnanjohtaja Jarkko Koskisesta huokuu tyytyväisyys uuteen sopimukseen. Koskisen mukaan yhteistyöneuvottelut sujuivat hyvässä hengessä vuoden 2021 aikana. - adidas on yksi maailman isoimmista brändeistä. Seurallemme avautui mahdollisuus yhteistyöhön ja lopulta päätös yhteistyöstä oli suhteellisen helppo tehdä. Myös Intersportin vahva halu yhteistyöhön vakuutti meidät nopeasti, Koskinen taustoittaa.

Adidas ja Intersport ovat toimineet Reippaan kumppanina aiemminkin. Lahden alueella FC Reippaan varusteet ovat saatavilla Intersport Karismasta. Uusi sopimus kattaa myös FC Lahti Akatemia-joukkueet.

Konsta Pöysä adidas Suomesta on iloinen brändinsä rantautumisesta Lahteen ja sitä kautta adidaksen aseman vahvistumisesta Suomessa. - Olemme adidaksella tosi tyytyväisiä, että saamme aloittaa yhteistyön FC Reippaan kanssa, joka on yksi Suomen suurimmista junioriseuroista. Tyylikäs oranssi-musta väri on pitkät perinteet omaavan yhteisön seuraidentiteetin kulmakivi. Halusimmekin ehdottomasti olla mukana kehittämässä FC Reippaan seuramallistoa jalkapallon vaatimusten mukaisesti, kertoo Pöysä. - Olemme innostuneita siitä, että FC Reipas ja jälleenmyyjä Interport osoittivat luottamuksensa meidän merkkiä kohtaan, Pöysä jatkaa.

Intersport kauppias Janne Kokko näkee alkavan yhteistyön plusmerkkisten lasien läpi. Paikallisuus, pitkäjänteisyys ja laatu kuvaavat hänen mukaansa alkavaa yhteistyötä, ja luovat oivat rakennuspalikat hedelmälliselle yhteistyölle.

- Yhteistyö FC Reippaan kanssa nostaa kyllä hymyn huulille. Paikalliselle yrittäjälle yhteistyö merkittävän suomalaisen juniorijalkapalloseuran kanssa on tärkeää sekä yrittäjyyden että lahtelaisen futiskulttuurin kannalta. Alkava yhteistyö täydentää hienosti jo tekemäämme työtä lahtelaisten urheiluseurojen kanssa ja vahvistaa asemaamme entisestään jalkapallokentillä. FC Reipas toteuttaa arvokasta lasten ja nuorten kasvatustyötä. Heidän arvoihin on helppo samaistua, sanoo Kokko.

FC Reipas adidas-mallistot 2022

FC Lahti akatemiajoukkueiden adidas-mallistot 2022

INTERSPORT

Intersport -ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Intersportin menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toiminnan perustana on tiivis yhteistyö kauppiaiden, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä.

Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaa ohjaavana lähtökohtana on kaikille intersportilaisille ja asiakkaille tärkeä. Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 52.

LISÄTIETOJA