Pelaajien seurakysely 2022 – Pelaaminen ja kaverit tärkeitä
Julkaistu: 24.01.2023 14.24

Pelaajien seurakysely 2022 – Pelaaminen ja kaverit tärkeitä

FC Reippaan pelaajien seurakyselyssä tiedusteltiin lasten ja nuorten ajatuksia harrastuksesta myös avointen kysymysten kautta. Kysymykset olivat hieman erilaisia ikäluokasta riippuen. Kolme eri kyselyä olivat kuitenkin hyvin samansuuntaisia 7-9-vuotiaille, 10-13-vuotiaille sekä 14-20-vuotiaille.

Avoimissa kysymyksissä kysyttiin mm. seuraavaa…

  • Harjoituksissa pitäisi olla enemmän…
  • Harjoituksissa pitäisi olla vähemmän…
  • Jalkapalloharrastuksessa parasta on…
  • Jalkapalloharrastuksessa tylsintä on…
  • Harrastan jalkapalloa, koska…

Selkeästi eniten haluttiin lisää pelaamista ja taitoharjoittelua. Kysymykseen, mitä harjoituksissa pitäisi olla vähemmän, oli hieman hankalampaa vastata, sillä suosituin vastaus oli Ei mitään/en tiedä. Parasta jalkapalloharrastuksessa listan kärkisijoilta löytyvät pelaaminen ja pelit sekä kaverit.

Alla olevissa kuvissa poiminnat ikäluokittain siitä, mikä futiksessa on parasta. Klikkaa kuvat isommaksi. Tutustu tarkemmin avointen kysymysten vastauksiin Materiaalipankissa.

FC Reipas toteutti ensimmäistä kertaa seurakyselyn kaikille ikäluokissa pelaaville pelaajille. Kyselyn ulkopuolelle jäivät Perhefutis- ja futiskerhoryhmät sekä kesän futiskoululaiset. Vastauksia saatiin kaikkiaan 233, joka tuotti vastausprosentiksi 32.

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi