Jalkapallokoulussa ja Pihapelitälleillä 518 lasta
Julkaistu: 09.06.2017 00.00

Jalkapallokoulussa ja Pihapelitälleillä 518 lasta

FC Reippaan vuosikymmenien perinteet omaava Jalkapallokoulu liikuttaa jälleen ison määrän lapsia. Kaikkiaan reilun kahden viikon rupeamaan osallistuu 447 jalkapalloilijaa, joista tyttöjen osuus on 119. Seuran uuden toimintatavan mukaisesti seuran poikien edustusjoukkueissa pelaavat lapset eivät osallistu Jalkapallokouluun. P06-, P07- ja P08-ikäluokille on meneillään Pihapelitällit päivittäin Paavolan kentällä.

Jalkapallokoulun kentillä loistaa makea meininki, jossa uudet harrastajat pääsevät loistamaan ja rauhallisemmassa ilmapiirissä tutustumaan jalkapalloon. Ryhmäkoot on pyritty pitämään kymmenessä ja pienimpien ryhmille osoitamme pääsääntöisesti kaksi ohjaajaa.

PIHAPELITÄLLIT

Pihapelitällien päätavoitteena on opettaa seuramme 9-11-vuotiaille pihapelikulttuuria, joka kantaisi myös pelaajien kotinurkille asti. Pihapelitälleillä on käynyt päivittäin reilut 70 poikaa.

Paavolassa pelataan vain ja ainoastaan pienpelejä. Pelaajat itse keksivät säännöt peleihinsä ja kehittelevät niiden sisään myös erilaisia kisoja. Valmentajat ovat paikalla lähinnä luomassa ympäristön sekä auttamassa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi