Päiväkotikiertue huippusuosittu
Julkaistu: 27.09.2017 00.00

Päiväkotikiertue huippusuosittu

FC Reippaan Päiväkotikiertue järjestetään lokakuun aikana jo seitsemättä kertaa. Kiertueen suosio on pysynyt aallonharjalla. Kaikkiaan kolme viikkoa kestävään tapahtumaan osallistuu 809 lasta 55 eri päiväkotiryhmästä. Kiertue on saanut päiväkodeilla innostuneen vastaanoton. - FC Reippaan tapahtumat opettavat yhdessä tekemistä, luovat ryhmähenkeä ja antavat oikein positiivisia kokemuksia liikunnasta, toteaa varhaiskasvatuksen opettaja Pauliina Kinanen Kerinkallion päiväkodista.

Seura vierailee päiväkodeilla, jotta osallistumiskynnys olisi mahdollisimman matalalla eikä osallistujien tarvitse itse matkustaa. Tyttöjen sekä poikien ilo ja innostuminen ovat kiertueella käsin kosketeltavissa. - FC Reipas toteuttaa mielekästä ja arvokasta toimintaa päiväkotien suuntaan, joka on myös systemaattista eikä vain kertaluontoista. Reippaan tapahtumat ovat kaikille lapsille ja aikuisille mukavia hetkiä, sanoo Kinanen

Viirupaitojen päiväkotitapahtumat ovat saaneet alkunsa jo 1990-luvun puolivälissä. FC Reipas on yhdessä Palloliiton Uudenmaan piirin kanssa lahjoittanut palloja Lahden alueen päiväkoteihin lähes 450 viimeisten seitsemän vuoden aikana. Saman ajanjakson aikana päiväkotitapahtumissa on ollut 11 622 lasta. Ensi viikolla alkavan kiertueen myötä kokonaisosallistujamäärä kasvaa jo yli 12 000.

Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi