Joukkueen yhteistyökumppanit 2024
FC Lahti T14Julkaistu: 04.03.2024 07.00

Joukkueen yhteistyökumppanit 2024


LAHDEN RAKENNETERÄS OY - Lahden Rakenneteräs Oy on metallialan perinteikäs alihankintayritys.




TURVATEC - Turvatecin katokset antavat hyvän suojan polkupyörille sekä näyttävyyttä pyörien säilytykseen työpaikoilla, taloyhtiöiden pihoilla tai julkisilla alueilla.



LGT Logistics on Pohjoismaiden johtava kalustelogistiikan asiantuntija. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimitusketjun toimijoille huonekalujen valmistajista ja maahantuojista aina tukku- ja vähittäiskaupan toimijoihin asti. LGT Logisticsin laadukkaisiin kuljetuspalveluihin luottavat monet tunnetut huonekalualan toimijat Pohjoismaissa.



RACE Solution Consulting Oy

IT Osaaja.



Savunpoistokumppani / SPK Ratkaisut Oy

Kaikki savunpoistoon meiltä – Saneeraukset, huollot, varaosat ja asiantuntijapalvelut

Savunpoistokumppani on nimensä mukaisesti savunpoiston asiantuntija ja halumme on olla kumppanisi savunpoistoon liittyvissä asioissa. Kanssamme voit olla varma, että saat käyttöösi alan parhaimman osaamisen. Meille on kunnia-asia pitää kommunikointimme avoimena ja dokumenttimme selkeinä. Kysy mitä vain savunpoistoon liittyvää, autamme mielellämme parhaimman ratkaisun löytämisessä! Toiminta-alueemme on koko Suomi painottuen Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle.


DSV


DSV on maailmanlaajuinen kuljetus- ja logistiikkakonserni. DSV Air & Sea Oy tarjoaa lento-, meri- ja rautatiekuljetuspalveluita sekä projekti- ja kuriirikuljetuksia minne ja mistä tahansa maailmassa.




Joukkueen uusimmat uutiset

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi