Turnausvoitto tuliaisiksi Nummelasta
Julkaistu: 17.12.2022 17.50

Turnausvoitto tuliaisiksi Nummelasta

FC Reipas Mustat osallistui SOL-turnaukseen harrastesarjaan 17.12.22 yhdellä joukkueella.

Ensimmäisenä vastustajana kohdattiin Keimolan Kaiku. Peli jännittävien vaiheiden jälkeen päättyi tasatilanteeseen 2-2, joka ei ollut kumpaakaan osapuolta ajatellen huutava vääryys, sillä jännittäviä paikkoja riitti aina loppuminuuteille asti molemmissa päissä.

Toisena joukkueena vastaan asettui turnauksen isäntäjoukkue Nummelan Palloseura, joka tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen ratkesi lopulta Reippaan selvää voittoon lukemin 5-2.

Turnauksen viimeiseen otteluun lähdettiin lohkon piikkipaikalta ja tiesimme, että tasapelillä voitamme oman lohkomme, mutta missään vaiheessa valmennuksen taktiikkana ei ollut varmistella tasuria, vaan pikemminkin oli halua ratkaista ottelu ilman jossittelua. Vastaan asettui ennakkotiedosta poiketen Malmin Palloseura, joka lopulta voitettiin niin ikään selvin 0-3 numeroin.

Kiitokset Nummelan palloseuralle hyvin järjestetystä turnauksesta ja loistavista olosuhteista! Meille turnaus oli nousujohteinen ja siihen nähden kuinka vähän olla joukkueena saatu 8 vs. 8 pelejä alle, niin esitys oli vähintäänkin lupauksia herättävä. Tästä on hyvä jatkaa!

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi