Uudelle pelaajalle!
Julkaistu: 30.01.2023 08.41

Uudelle pelaajalle!

FC Reipas P10 Musta on joukkue vuonna 2013 syntyneille pojille. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Harjoitusajat löytyvät joukkueen etusivun kalenterista.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan milloin tahansa. Kokeileminen on ilmaista ja voit käydä treeneissä tutustumassa kahden viikon ajan ennen päätöstä joukkueeseen sitoitumisesta. Vaikka tulisit vain kokeilemaan, ilmoittaudu mukaantulosta joukkueenjohtajalle (Nelli Kosunen) sähköpostilla tai puhelimitse nelli.kosunen@fcreipas.fi / 044 0706880 HUOM! Seura ei ole vakuuttanut pelaajaa kokeilukertojen ajalle.

  1. Jos kokeilun jälkeen haluatte jatkaa joukkueen mukana, ilmoittautumislomake löytyy täältä FC Reipas - P10 / 2013 Musta - Lomakkeet
  2. Lomakkeelle tulee täyttää pelinumero, jonka pelaaja saa omaan käyttöönsä koko FC Reipas joukkueuransa ajaksi. Pelinumerot ovat 1-99 välillä, tarkista vapaat numerot selaamalla käytössä olevia numeroita joukkueen sivuilta https://www.fcreipas.fi/joukkueet/10984 ja https://www.fcreipas.fi/joukkueet/10994 joukkueenohtaja vahvistaa teille vielä ilmoittautumisen jälkeen erikseen numeron, joten älkää tilatko pelivaatteita ennen kuin saatte vahvistuksen.


Joukkueella on FC Reippaan kautta kaksi valmentajaa. Päävalmentajana toimii Marko Hyvönen ja apuna on Mika Peltola. Lisäksi apuvalmentajina toimii poikien isiä, Niko Lietonen, Matti Muikku, Juho Sipilä ja Joel Solehmainen. Joukkueen rahastonhoitajana toimii Pia Maunuksela, varustevastaavana Lilli Tuutijärvi ja joukkuejohtajana Nelli Kosunen. Kaikkia toimihenkilöitä tapaat vaihtelevasti treeneissä tai voit aina olla yhteydessä meihin myös puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät seuran nettisivuilta.

Joukkue toimii vahvasti vapaaehtoisvoimin ja joukkueen toimintaa ohjaa seuran slogan Iloa - Innostumista - Intohimoa Pääajatuksena on, että lapsi saa positiivisia kokemuksia jalkapallon parista ja että jalkapallosta tulisi koko perheen yhteinen harrastus. FC Reipas on yhdistys ja yhdistystoiminta on yhdessätekemistä jäsenistön hyväksi, jossa osallistuminen ja vapaaehtoisuus ovat perusolettamuksia. Kaikessa toiminnassa tarvitaan vanhempien aktiivisuutta, apua ja tukea. Mitä enemmän pystymme tekemään talkootyötä, sitä pienemmäksi vuosimaksu kutistuu.

Joukkueen vuosimaksu koostuu seuramaksusta (425 €), seuran jäsenmaksusta (20€) joukkuemaksusta (joukkue määrittää itse, tähän vaikuttaa talkootyön määrä), pelipassista (6 €) ja vakuutuksesta (4 €). Vakuutus on vapaaehtoinen, mutta huomioittehan, että lapsella tulee silloin olla jokin muu voimassa oleva vakuutus. Mikäli jätätte ottamatta seuran vakuutuksen, olettehan tästä yhteydessä joukkuejohtajaan.

Varusteet ovat omakustanteiset ja tilattavissa itsenäisesti Intersportin seurakaupasta. Joukkueen sivuilta löytyy lista varusteista, jotka jokaisella pojalla olisi hyvä olla. https://www.fcreipas.fi/joukkueet/10984/uutiset/131732/seuravaatteet

Joukkueen materiaalivastaava Lilli Tuutijärvi (040 490 7194) auttaa vaatehankinnoissa tarvittaessa. Vaatteita voi käydä sovittamassa Intersport Karismassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! :)


FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi