Joukkueen yhteistyökumppanit
Julkaistu: 02.03.2023 10.06

Joukkueen yhteistyökumppanit

Joukkueen toimintaa kaudella 2023 ovat tukemassa:KEMPOWER – Nopeat ja skaalautuvat latausratkaisut sähköiseen liikenteeseen.

Kempowerin visio on tuottaa halutuimmat sähköisen liikenteen latausratkaisut kaikille ja kaikkialla.

Kempowerin tiimi koostuu sähköautojen käyttäjistä, jotka tuntevat pohjoiset olosuhteet. Siksi pystymme tarjoamaan latauslaitteita, jotka ovat luotettavia kaikkialla maailmassa. Olemme myös sitoutuneet tekemään lataamisesta käyttäjäystävällistä. Kehitämme jatkuvasti laitteitamme tiedonkeruun ja palautteen perusteella.FireBros Oy – Sammutusjärjestelmien asennukset.
DSV - maailmanlaajuinen kuljetus- ja logistiikkakonserni. DSV Air & Sea Oy tarjoaa lento-, meri- ja rautatiekuljetuspalveluita sekä projekti- ja kuriirikuljetuksia minne ja mistä tahansa maailmassa.
LAHDEN RAKENNETERÄS OY
- Lahden Rakenneteräs Oy on metallialan perinteikäs alihankintayritys.
TURVATEC - Turvatecin katokset antavat hyvän suojan polkupyörille sekä näyttävyyttä pyörien säilytykseen työpaikoilla, taloyhtiöiden pihoilla tai julkisilla alueilla.
LGT Logistics - on Pohjoismaiden johtava kalustelogistiikan asiantuntija. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimitusketjun toimijoille huonekalujen valmistajista ja maahantuojista aina tukku- ja vähittäiskaupan toimijoihin asti. LGT Logisticsin laadukkaisiin kuljetuspalveluihin luottavat monet tunnetut huonekalualan toimijat Pohjoismaissa.
RACE Solution Consulting OyHaluaisitko mukaan tukemaan joukkueen toimintaa? Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan.

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi