Julkaistu: 12.04.2023 09.40

Tutustu joukkueemme 2022-2023 sponsoreihin: Ekomuovi Oy, Höyrytys Oy ja Heinolan keilahalli


FC Reipas P13:sta pojat kiittävät sponsoreitamme tuesta ja kannatuksesta kaudella 2022-2023! Keitä nämä sponsorimme ovat? Lue lisää alta!

Ekomuovi Oy on erikoistunut erilaisten muovituotteiden ja muoviratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen sekä huoltokorjauksiin. Ekomuovi valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisesti erilaisia altaita, säiliöitä, annostuskoneikkoja, putkistoja sekä pinnoituksia erilaisiin altaisiin niin kestomuovista kuin erikoismuovistakin.

Ekomuovi • enemmän kuin muovia

Hyörytys Oy tuo maahan ja myy energiateollisuuden arvostetuimpien merkkien laitteita sekä rakentaa kokonaisia höyry-, lämpö- ja CHP-laitoksia, mukaan lukien biokaasu- ja kiinteän polttoaineen laitoksia. He tarjoavat ketteriä varaenergiapalveluja tilapäistarpeisiin ja ongelmatilanteisiin sekä vuokraa höyry- ja lämpökeskuksia myös pitkäaikaisiin tarpeisiin.

Höyrytys (hoyrytys.fi)Heinolan Keilahalli Valopallo tarjoaa asiakkailleen monipuolisen keilauskokemuksen, mm. yrityksille henkilöstökeilailuja, tilauksesta thai-buféen, teemapäivät, syntymäpäivät ym. juhlat kaikenikäisille!

Perhekeilausta (alaikäisten lasten kanssa) lauantaisin klo 12-18 (koko päivä hohtokeilausta) hinta 15€/rata/1h. Tarkista ajantasaiset ajankohdat vielä yrityksen verkkosivuilta Heinolan Keilahalli.


FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi