Infoa T8-joukkueelle
T8 / 2015-16Julkaistu: 17.08.2023 09.57

Infoa T8-joukkueelle

Hei,

Tässä tiivistettynä asioita, joita on WA-ryhmässä on jo kerrottu, mutta myös vastauksia kentän laidalla tulleisiin kysymyksiin.

- Jatkossa tarvitsemme peleihin valmentajan avuksi huoltajan, yksi huoltaja/joukkue. Huoltaja on pelien aikana kentän laidalla auttamassa pelaajia, jotta valmentaja pystyy keskittymään peliin. Ei tarvitse olla erityistaitoja. Huoltajia kysellään jokaiseen peliin/turnaukseen erikseen.

- Tällä kaudella tulevat pelit ja turnaukset on kalenterissa.

- Adidaksen peliasun malli muuttuu syksyn aikana, seuraava malli voimassa 2 vuotta. Muutos on pieni, joten nykyiset mallit käytettävissä normaalisti. Tämä tiedoksi, jos suunnittelee peliasujen päivittämistä.

- Reippaan tyttötoimikunta järjestää syyskauden aloituksen ke 6.9. klo 18-20.00 Launeen perhepuistossa. Oranssia ja mustaa päälle.

- Viimeiset treenit näillä näkymin 10.10. Tämä voi muuttua, jos Taitokisat menee päällekkäin. Lisätietoa tästä myöhemmin. Lahden taitokisat järjestetään lokakuussa Mukkulan jalkapallohallissa. Joukkuetreeneissä käydään läpi taitokisarasteja. taitokisat ovat SPL:n sääntöjen mukaiset. Osallistuminen vapaehtoista ja omatoimista, mutta harjoituksista tulee tienata pronssimerkki kisaan osallistuakseen.

- Lokakuussa ilmoitetaan uudet harjoitusajat ja -paikat. Uusi kausi alkaa vk 44.

- 2015-2016 syntyneet jatkavat samalla joukkueella.

- Uudelle kaudelle tulee ilmoittautua lomakkeella, 23-24 kauden ilmoittautumislomake: https://www.fcreipas.fi/joukkueet/10997/lomakkeet/...

Tiedoksi: https://www.fcreipas.fi/seura/317/tukea-harrastusm...

Jos jotakin uusia kysymyksiä vielä tulee, niin tätä listaa voidaan päivittää.

T. Marika

Joukkueen uusimmat uutiset

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi