Infoa T8-joukkueelle
Julkaistu: 17.08.2023 09.57

Infoa T8-joukkueelle

- Jatkossa tarvitsemme peleihin valmentajan avuksi huoltajan, yksi huoltaja/joukkue. Huoltaja on pelien aikana kentän laidalla auttamassa pelaajia, jotta valmentaja pystyy keskittymään peliin. Ei tarvitse olla erityistaitoja. Huoltajia kysellään jokaiseen peliin/turnaukseen erikseen.

- Tulevan kauden pelit ja turnaukset on kalenterissa.

- Adidaksen peliasun malli muuttuu syksyn aikana, seuraava malli voimassa 2 vuotta. Muutos on pieni, joten nykyiset mallit käytettävissä normaalisti. Tämä tiedoksi, jos suunnittelee peliasujen päivittämistä. Alla viesti Intersportista:

"FC Reippaan malliston uudistuessa nostamme uusia tuotteita verkkokauppaan saataville sitä mukaan, kun vanhat mallit myydään loppuun. Tämä tarkoittaa sitä, että siirtymäajalla seurakaupassa on tarjolla sekä vanha että uusi malli. Vanhan mallin osalta myynnissä ne koot, joissa tuotetta vielä saatavilla. Uuden mallin osalta verkkokauppaan avataan uusi kokoja sitä mukaan kuin tarve vaatii eli vanhasta mallista koot loppuvat. Uudet mallit nimetty päätteellä 2.0.

Yleisenä huomiona myös se, että malliston uudistuessa logon paikka tuotteissa saattaa siirtyä tai tuotteessa on pelkkä Adidaksen logo ilman Adidas -tekstiä kuten sukissa. Seurakaupassa myynnissä kuitenkin vain virallisia seuratuotteita."

Seurakauppa:

https://seurakauppa.intersport.fi/seura/fc-reipas/...

- Uudelle kaudelle tulee ilmoittautua lomakkeella, 23-24 kauden ilmoittautumislomake: https://www.fcreipas.fi/joukkueet/10997/lomakkeet/...

Tiedoksi: https://www.fcreipas.fi/seura/317/tukea-harrastusm...

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi