Soccertalkoovuorot jakoon
P11 / 2010 OranssiJulkaistu: 08.06.2021 19.00

Soccertalkoovuorot jakoon

Hei P11 (2010 syntyneiden) Oranssien vanhemmat

Tässä tulee jakoon Soccer 2021 Mukkulan talkoovuorot. Nyt pelaataankin kolmena päivänä eli perjantaista sunnuntaihin. Mukkulassa pelaavat 2010 ja 2011 syntyneet pojat. Talkoolaisia tarvitaan ja periaate on, että jos poika pelaa, niin perhe järjestää talkoovuoroihin jonkun (itse, perheen teinit, isovanhemmat, kummit, naapurit, muut tutut jalkapallofanit, yms.). Talkoolaisia tarvitaan nyt enemmän koska pelipäiviä on kolme viime vuoden kahden sijaan. Talkoolaiset kasataan v 2010 ja 2011 ikäluokkien joukkueiden vanhemmista ja perheistä. Emme päätyneet siihen, että jaetaan vuorot joukkueille etukäteen vaan luotamme siihen, että kaikkiin vuoroihin saadaan tekijät näin vapaalla haulla. 2010 oranssin joukkueita valmentavat ovat vapautettuja talkoista ja he saavat keskittyä Soccerin aikana joukkueiden valmentamiseen. Tiedossa on, että toinen joukkueestamme pelaa Jalkarannassa mutta talkoovelvoite on kuitenkin Mukkulassa.

- Linkki toimii parhaiten tietokoneella! Suosittelen käyttämään sitä. Samalla vähemmän vaaraa, että vahingossa tulee poistettua toisten merkintöjä ja poistettua taulukon versioita.....

- Puhelimella toimii, jos on excel app ladattu.

- Ongelmatapauksissa ota yhteyttä taulukossa mainittuihin Soccervastaaviin, niin täytämme taulukkoon vuorosi mielellämme.

Linkki Exceliin:

Soccer talkoovuorot

Kenttäalueen rakentaminen: (kaikki!!!)

- Pystytys torstaina 1.7. klo 17 (treenit ehkä samaan aikaan Teemu?)

- Purku sunnuntaina klo 17 alkaen

Nyt kova tsemppi päälle ja vuorot täyteen nopeasti - ettei Soccervastaavaa laiteta tylsän peräänsoittelun tehtävään...

Taulukosta näette vastaavien nimet ja yhteystiedot.

Laitetaan v 2021 Soccer-turnaus osaltamme kuntoon ja tyylillä!

terveisin
Ari - Soccervastaava, Jani - Soccervastaava