Julkaistu: 15.05.2022 18.00

Joukkueen toimintaa tukemassa 2022

Muutosryhmä - Kaupan käänteentekijä myymälämuutoksissa. Muutosryhmä suunnittelee ja toteuttaa myymälämuutoksia parantamaan kaupan tulosta, kehittämään myymälän elinkaarta ja luomaan miellyttäviä ostokokemuksia. Kaupan ja ketjujen osaaminen sekä koulutettu henkilöstö takaavat kaupan sujuvuuden, asiakastyytyväisyyden ja hyvän myynti-indeksin muutoksen aikana ja sen jälkeen.


SÄHKÖINSINÖÖRITOIMISTO JUSSI MÄKELÄ OY - Sähköinsinööritoimisto Jussi Mäkelä Oy on lahtelainen sähkösuunnittelutoimisto. Teemme rakennusten sähkösuunnittelua, sähköteknistä dokumentointia ja suoritamme sähkövalvontaa. Suunnittelukohteemme ovat julkisia rakennuksia, liikerakennuksia, toimistorakennuksia ja asuinrakennuksia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen osalta.


Vääksyn Konepiste Oy - Vääksyn Konepiste Oy on yksi maamme johtavista moottoriveneilyn, moottorikelkkailun ja maastoliikennevälineiden kokonaispalvelujen tarjoajista. Yrityksellä on toimipisteet Vääksyssä ja Lahdessa.


LAHDEN RAKENNETERÄS OY - Lahden Rakenneteräs Oy on metallialan perinteikäs alihankintayritys.TURVATEC - Turvatecin katokset antavat hyvän suojan polkupyörille sekä näyttävyyttä pyörien säilytykseen työpaikoilla, taloyhtiöiden pihoilla tai julkisilla alueilla.FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi