Vanhempainvartti 29.9
Julkaistu: 30.09.2022 20.39

Vanhempainvartti 29.9

Vanhempainvartti 29.9

Valmentaja Eliaksen terveiset kesästä:

  • Kokeiltiin kolmatta treeni kertaa viikkoon ja se oli onnistunut. Kesällä ollut aktiivista osallistumista kaikien harkkojen osalta.
  • Turnauksia ja tapahtumia ollut paljon, osallistujia on saatu ja pojissa on havaittavissa selkeää kehittymistä.
  • Leiriä vietettiin Pajulahdessa elokuussa ja tämä oli onnistunut tapahtuma.

Toimihenkilö muutoksia kaudelle 2022-2023:

  • Elias lopettaa tämän kauden jälkeen ja Ari Ahosmäki jatkaa vastuuvalmentajana.
  • Mukaan toivotaan halukkaita huoltajia valmentamaan ja valvomaan yleistä järjestystä. Mukaan voi tulla suoraa kentän laidalta tai ilmoittautua halutessaan Arille tai Maijalle.
  • Salla Partio rahastonhoitajaksi edellisen vetäytyessä tehtävästä. Salla päivittää myös joukkueen instatiliä.
  • Ehdotettiin huoltajaa joukkueelle, kun ollaan turnauksissa tai muissa tapahtumissa. Tämä varmistaisi vammojen ja harmitusten hoidon ja valmentaja voisi keskittyä muun joukkueen ohjaamiseen. Huoltaja huolehtii EA laukusta. Tähän rooliin voisi ilmoittautua vapaaehtoiseksi ilmoittaessaan lapsen tapahtumaan, kuka tahansa joka on mukana tuomassa omaa lastaan pärjää pestissä!

Kauden alkaessa pidetään palaverit pojille ja vanhemmille. Toivottiin järjestettäväksi harkkojen yhteydessä, mutta ehkä esim. Jalkarannan koululla, jotta mahdollistetaan käsiteltävien asioiden esittely ruudulta. Tarjoilua ehdotettiin, tätä mietitään.

Ilmoittautuminen turnauksiin on ollut nyt keväästä asti lomakepankissa. Tämä on tökkinyt. Sähköpostit eivät ole aina tavoittanut ja ilmoittautumiset on unohtuneet. Ehdotettiin Jopox-sovelluksen käyttöä, mutta valmentajan toiveesta pysytään lomakkeissa. Ilmoittautuminen tulee sähköpostiin ja whatsappiin, mutta nyt siihen vaaditaan aktiivisuutta! Muistuttelu työllistää turhaan jojoa.

Poikien käytöksestä joukkuekavereita kohtaan on ollut aiemmin syksyllä puhetta. Nyt tilanne on melko rauhallinen treeneissä, mutta välttääksemme ikävät kokemukset laaditaan poikien kanssa joukkueen säännöt, jotka kertovat yksiselitteisesti mitä saa tehdä ja mitä siitä sueraa, jos näitä sääntöjä ei noudateta.

Taloustilanne käytiin läpi ja rahaa edelliseltä kaudelta on jäljellä. Varainkeruuta pohdittiin ja ehdotuksena siihen tuli lasinpesunesteet, munat, sukat, laku..? Sovitaan kauden alussa mihin lähdetään. Joukkueelle voi pyytää myös sponsoreita tutuista yrityksistä.

Ensi kausi pelataan adidaksen varusteissa, siirtymä aika vanhoista umbroista on ohi. Seuran virallinen asu on pelipaita, shortsit ja sukat sekä lämmittelyyn veryttelytakki. Muistutus: Karisman ja Launeen intersporteista -10% kaikesta paitsi seuratuotteista.

Kaikkien tulee ilmoittautua uudelle kaudelle lomakkeista, niin vanhojen, uusien kuin futiskoululaistenkin! Jos lapsi ei jatka niin siitä voisi myös ilmoittaa sähköpostitse jojolle.

Kiitos kaikille kaudesta 21-22! Nähdään kentän reunalla, terkuin

Jojo Maija


FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi