Huttunen, Koskipalo ja Yildirim Hollantiin
Julkaistu: 16.02.2015 00.00

Huttunen, Koskipalo ja Yildirim Hollantiin

FC Reippaan lupaavista pelaajista Eemeli Huttunen, Daniel Koskipalo ja Emil Yildirim matkaavat hiihtolomaviikolla Hollantiin tutustumisleirille. He harjoittelevat leirin aikana Brabant United -joukkueen kanssa. Kyseinen joukkue on FC Den Boschin ja RKC Waalwiijkin yhteinen akatemia.

Matkan aikana myös talenttivalmentaja Joni Kallioinen vetää pojille henkilökohtaisia harjoituksia. Hollannin pään yhteydet luotiin Quality Options Foundationin kanssa, jossa operoi ex-viirupaita Joonas Kolkka.

D12-ikäluokassa pelaavista viirupaidoista Huttunen on hyökkääjä ja Koskipalo keskikenttäpelaaja. Yildirim pelaa D13-joukkueessa pääsääntöisesti keskikentällä.

Leirimatkan mahdollistaa FC Reippaan Viirupaita-stipendirahasto, johon kerätään varoja mm. FC Reipas Golf-tapahtumalla. Tätä tutustumismatkaa on ollut vahvasti tukemassa myös Rakennustoimisto K&H Oy.

Rahaston tarkoituksena on lähettää FC Reippaan lupaavia ja motivoituneita pelaajia ulkomaisiin seuroihin harjoittelemaan ja tutustumaan erilaisiin toimintatapoihin.

Brabant Unitedin verkkosivut http://www.brabantunited.nl 

Brabant United Facebook-sivu https://www.facebook.com/brabantunited

 
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi