Futiskoulun ilmoittautuminen aukesi
Julkaistu: 13.03.2017 00.00

Futiskoulun ilmoittautuminen aukesi

FC Reippaan jalkapallokoulussa panostettiin viime kesänä ohjaajien koulutukseen ja laatuun. Se poiki poikkeuksellisen paljon positiivista palautetta.

Palautekyselyssämme pyydettiin antamaan yleisarvosanaa jalkapallokoulusta. Se asettui eriomaiseen tasoon ja saimme arvosanaksemme 8,85 jalkapallokoululaisten vanhemmilta. Tulevana kesänä pääpaino tulee edelleen olemaan ohjaajien laadukkaassa koulutuksessa.

Palautteen perusteella olemme myös tehneet muutamia uudistuksia.

  1. FC Reippaassa jo kauemmin harrastaneet eivät osallistu päätösturnauksen otteluihin.
  2. Kisapuiston iltakenttä jaetaan kahdelle kentällä suuren lapsimäärän vuoksi.
    • KISAPUISTO - 2010-2012-syntyneet sekä TYTÖT
    • PAAVOLA - 2006-2009-syntynee

Lisätietoa Jalkapallokoulusta 2017 ja Ilmoittautumislomake

Palautteita vuodelta 2016

  • "Tyttäremme olivat aivan liekeissä. Ohjaajat olivat kannustavia ja huomioivat jokaista hienosti. Turnaus oli erittäin positiivinen kokemus, niin pelaajille kuin meille yleisöllekin. Teillä on hienoja nuoria tiimissä."
  • "Nuoret ohjaajat olivat huippu hyviä ottamaan lapset huomioon. Kaikkia tsempattiin kovasti,ilmapiiri oli iloinen ja kaikki huomioitiin yksilöinä. Ihania, huumorintajuisia, rohkeita idoleita pienille palloilijoiden aluille."
  • "Joustavuus ja palveluhalukkuus, sekä innostuneet valmentajat ovat kaiken lapsien kanssa tehtävän toiminnan pohja. Tässä onnistuitte. Etenkin toiminta yhteistyössä päiväkodin kanssa, lasten tuominen ja vieminen, edesauttoivat sitä että ylipäätänsä oli mahdollista tyttäremme osallistua toimintaan. Kiitoksia siitä."
  • "Ohjaus, ystävällisyys (positiivisuus) , jämptiys, erittäin tyytyväisiä olemme. Erityisesti mieltä lämmitti tuo positiivinen asenne ja tsemppaus, kehuja tuli heti kun huomasivat pienten hartioiden vähän lysähtävän jos jokin ei mennytkään ihan putkeen. Ammattitaitoista toimintaa oikeanlaisella leikkimielisellä otteella. Innostus tarttui lapseen, kiitos:) "
  • "Turnauspäivä kaipaisi fiksausta siltä osin, etttä pelejä saataisiin tasaisemmaksi, jolloin ilo ja innostuminen olisi paremmin läsnä."
Seuran uusimmat

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi