Suomi kaatoi Belgian 2-0
Julkaistu: 05.04.2018 00.00

Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue aloitti EM-jatkokarsinnat upealla 2-0 -voitolla Belgiasta. Kisapuistossa pelatun ottelun ratkaisijaksi leivottiin Jutta Rantala. Hän laukoi Suomen johtomaalin rangaistuspotkusta 70. minuutilla. Vain yhdeksän minuuttia myöhemmin Rantala viimeisteli loppulukemat 2-0.

Suomen valmennusjohtoon kuuluva Pekko Södeström oli maalitykin kanssa samoilla linjoilla. - Todella upea voitto. Pelin alku oli vähän meille hankala. Kotiyleisö ja kova panos, mutta toisella puoliajalla peli kulki jo paljon paremmin, Söderström puntaroi Palloliiton sivuilla.

Seuraavaksi Suomi kohtaa lohkon ennakkosuosikki Ranskan LA 7.4. klo 18.30 Kisapuistossa. Täytetäänhän Kisarin lehterit ja kannustetaan Suomi voittoon.