Kesän futiskoulun hinta edullisimmillaan vielä 31.3.
FC ReipasJulkaistu: 31.03.2023 12.33

Kesän futiskoulun hinta edullisimmillaan vielä 31.3.

FC Reippaan pitkät perinteet omaava Jalkapallokoulu on saanut upean startin ilmoittautumisten muodossa. Ilmoittautumislomakkeelle on nimensä raapustanut jo 147 osallistujaa. Futiskoulun toiminnan tukipilareina toimii ilo, innostuminen ja intohimo.

Jalkapallokouluun kannattaa ilmoittautua vielä tänään, sillä hinta on edullisimmillan 31.3. asti.

Poimintoja kesän 2022 Jalkapallokoulun palautteesta.

  • Hyvin huomioitiin jokainen pelaaja ja saatiin porukka innostumaan!
  • Laji vienyt täysin pojan mennessään ja jaliskoulun jälkeen innostus vain kasvoi, haluaa jatkaa lajia ja kehittyä joten se kertoo koulun onnistumisesta 100%. Kiitos Reipas! Hyvä meno junnujen kanssa.
  • Myös meidän vähän ujompi lapsi innokkaasti osallistui ja tykkäsi kovasti, tämä oli eka harrastus johon osallistui ilman vanhempia. Kiitos!
  • Ohjaajille täys kymppi. Olivat kannustavia, puuttuivat heti jos lapsilla tuli erimielisyyksiä ja olivat paikalla tukemassa jokaista osallistujaa tasapuolisesti. Päivien sisältö vaihteli, joka myös innosti lasta. Hyvää napakkaa ohjaamista.
  • Ihan mahtavaa osallistumista ja lasten huomioon ottamista ohjaajilta! Ohjaajien sanomisia muistellaan varmasti vielä pitkään 👍Lapsi, joka ei ole koskaan tykännyt eikä pelannut jalkapalloa, oppi lähtötilanteeseen paljon. 🤩