Hämeenmaa mukana FC Reippaan Päivisfutiksessa
Julkaistu: 12.05.2023 10.29

Hämeenmaa mukana FC Reippaan Päivisfutiksessa

FC Reippaan Päivisfutis on parhaillaan käynnissä. Osuuskauppa Hämeenmaa oli vahvasti mukana kevään 2023 toteutuksessa. Kuuteen alueelliseen tapahtumaan osallistuu 57 päiväkotiryhmää, joille kaikille Hämeenmaa lahjoittaa jalkapallon päiväkotien arkikäyttöön. Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu auttaa hienosti kenttätoiminnan toteuttamisessa.

Kaikkiaan kevään 2023 Päivisfutikseen osallistuu 836 lasta. Pandemia pakotti FC Reippaan pitämään päiväkotiyhteistyössä muutaman vuoden tauon, mutta nyt seura pääsee taas liikuttamaan lapsia ympäri Päijät-Hämettä. Päivisfutiksen keskiössä ilo ja innostuminen näyttelevät suurta roolia. Pienet lapset osaavat näyttää mallia millaista liikunnan ilo on. Toiminnan järjestäjälle parasta palautetta on nähdä kentällä säpinää sekä hikipäisiä ja puheliaita lapsia.

Päiväkotitapahtumilla on FC Reippaassa pitkät perinteet. Ne starttasivat jo 1990-luvun puolivälissä. FC Reipas on yhdessä Palloliiton ja nyt Hämeenmaan kanssa lahjoittanut palloja Lahden alueen päiväkoteihin lähes 600 viimeisten 12 vuoden aikana. Saman ajanjakson aikana päiväkotitapahtumiin on osallistunut huimat 15 918 lasta.


FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi