Jalkapallokoulun ilmoittautuminen etenee kivasti
FC ReipasJulkaistu: 19.03.2021 12.19

Jalkapallokoulun ilmoittautuminen etenee kivasti

Kesän 2021 Jalkapallokoulun ilmoittautuminen on startannut positiivisessa vireessä. Ilmoittautujamäärä lähestyy jo sataa lasta. MUISTATHAN, että Jalkapallokoulun ilmoittautuminen on edullisimmillaan SU 31.3. asti, joten kannattaa kirjailla ilmoittautumislomake siihen mennessä.

Laskutamme futiskoulun vasta sitten, kun on täysi varmuus sen toteutumisesta eli osallistujalle ei ole olemassa taloudellista riskiä.

Kesän 2020 Jalkapallokoulusta saimme erittäin imartelevaa palautetta. Palautelomakkeella kysyttiin yleisarvosanaa koko Jalkapallokoulun osalta kouluarvosanoin 4-10. Yleisarvosanaksi muotoutui upea 9,15. Vastaava arvosana oli ohjauksen tasosta oli 9,31.

POIMINTOJA kesän 2020 palautteista.¨

  • ”Sepänniemen kentällä toimineet nuoret valmensivat lapsia upein ottein, yksilöllisesti, hauskaa pitäen. Heillä oli homma hanskassa ja rohkeasti myös tarttuivat ylimääräisiin touhuihin taikka pelleilyihin (oma lapseni mukaan lukien) ja palauttivat huomion takaisin oikeille raiteille napakasti, mutta pilke silmäkulmassa. Lapsetkin tykkäsivät valmentajista kovasti! Hienoa työtä. Kannustava ilmapiiri ja lasten tsemppaaminen oli kivaa katseltavaa.”
  • ”Aivan loistava koulu. Poika tykkäsi tosi paljon!”
  • ”Ahtialan ohjaajat osaa homman. Olette mahtava porukka!”
  • ”Super-vetäjät tyttöryhmässä!”
  • ”Tyttöjen ohjaajille Hennalassa suuret kiitokset. Hoitivat harjoitukset kyllä erinomaisesti. Loistavia harjoitteita, pelailua ja leikkiä sopivassa suhteessa. Ohjaajat saivat pidettyä porukan kurissa ja kiinnostuneina todella hienosti. Kiva kun vanhemmatkin pääsivät mukaan!”
  • ”Ohjaajat ottivat lapset hyvin vastaan, oppivat nimet nopeasti ja kannustivat ja kehuivat aina. Järjestys pysyi yllä ja meno oli koko ajan reipasta, ei juurikaan ehtinyt tulla vauhdikkaallekaan muksulle tarvetta alkaa häärätä omiaan. Kenttävastaavien olemassaolo oli mainiota, ohjaajat saivat keskittyä tekemiseen ja koko ajan tuntui siltä että homma on hyvin hallinnassa. Iso kiitos siis näille nuorille joita lapsi pystyi katsomaan ihailevasti ja joiden tekemistä oli ilo seurata sivusta.”