Max Toukonen Vuoden taitopelaaja 2021
FC ReipasJulkaistu: 22.11.2021 11.00

Max Toukonen Vuoden taitopelaaja 2021

FC Reippaan kauden 2021 taitopelaajaksi on valittu 2010-syntyneiden poikien joukkueen Max Toukonen. Vuoden taitopelaajavalinnan yksi edellytys on tekniikkakisoissa saavutettu kultamerkki. Valintaan vaikuttaa myös se, kuinka hyvin pelaajaa osaa hyödyntää taitojaan otteluissa sekä harjoituksissa. Voittopysty luovutetaan Maxille myöhemmin.

FC Reippaan pelaajat esiintyivät tekniikkakisoissa muutenkin hienosti. Lahden alueen kilpailut järjestettiin seurojen toimesta paikallisesti. FC Reippaan pelaajista kultamerkin arvoisen suorituksen esittävät Max Toukonen (P11), Elsa Riikonen (T11), Alvar Toukonen (P9), Kasper Väli-Klemelä (P8) ja Fanny Riikonen (T8). Seuran kokonaissaldo oli viisi kultamerkkiä, 8 hopeamerkkiä ja 9 pronssimerkkiä. ONNEA kaikille mitalisteille. Kaikkiin ikäluokkiin ei tällä kertaa saatu edustusta päällekkäisten tapahtumien sekä sairastapausten johdosta.

Tästä kaikki tekniikkakisan tulokset

Tekniikkakilpailuilla on pitkät perinteet jalkapallossa ja taitomerkit ovat konkreettinen mittari omasta kehittymisestä. Teknisen taidon ja motoriikan kehittäminen on keskeinen osa lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Hyvä ja varma tekniikka sekä liikunnallisuuden perusta vauhdittaa sekä mahdollistaa mm. nopean havainnoinnin ja onnistuneet ratkaisut pelissä.

Onnea valinnasta Max!