Marko Salo on FC Lahden naisten edustusjoukkueen päävalmentaja kaudella 2023
Julkaistu: 31.10.2022 09.08

Marko Salo on FC Lahden naisten edustusjoukkueen päävalmentaja kaudella 2023

FC Lahti on tehnyt vuoden sopimuksen naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi valitun Marko Salon kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optiovuosi. Salo on toiminut Kakkosessa pelanneen FC Lahden naisten edustusjoukkueen päävalmentajana myös kaudella 2022.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari valottaa rekrytointiprosessia, ja miten valinta päätyi Saloon.

- Halusimme tietoisesti tehdä avoimen haun ja kartoittaa millaista kiinnostusta paikka herättää. Saimme useita hyviä ehdokkaita ja perusteellisten keskustelujen tuloksena päätimme valita Salon tehtävään. Häneltä löytyy näyttöä tuloksellisesta valmennustyöstä, ja hän on erittäin pidetty pelaajien keskuudessa. Uskomme vahvasti, että Salo on paras valinta käynnistämään ja jatkamaan valmistautumista kauteen 2023 naisten Ykkösessä. Hänellä on myös pitkän aikavälin näkemystä koko pelaajapolun kehittämisestä tyttöpuolella kohti edustusjoukkuetta, Heikari avaa.

Tuore päävalmentaja on mielissään sopimuksesta, ja näkee Lahdessa paljon potentiaalia.

- Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta päävalmentajan valinnassa. Odotan innolla, että pääsemme pelaajien ja tiimin kanssa jatkamaan jo käynnistettyä prosessia. Meillä on joukkueessa hyvä runko ja on ollut ilo huomata, että FC Lahden naisten edustusjoukkue on herättänyt pelaajissa kiinnostusta myös valtakunnallisesti. FC Lahtena pystymme tarjoamaan pelaajille laadukkaan valmennuksen niin yksilöityyn aamuharjoitteluun kuin joukkueharjoituksiin sekä erinomaiset harjoitusolosuhteet, yksilöidyn kehittymisen seurannan ja hyvät mahdollisuudet kaksoisuraan. Meiltä on tulossa myös erittäin lupaavia nuoria pelaajia haastamaan paikasta edustusjoukkueessa. FC Lahden tuleva pelaajapolku pitää sisällään paljon tulevaisuuden potentiaalia, päättää Salo.

Marko Salo aloittaa päävalmentajan tehtävässä välittömästi.

Lisätietoja
Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja, juho-matti.heikari@fclahti.fi
Marko Salo, päävalmentaja, marko.salo@fclahti.fi puh. 040 7777 607

Kuva: Tomi Saarivirta

FC Reipas ry

Lahden stadion, Urheilukeskus

15110 LAHTI, FINLAND

Y-tunnus: 1065773-5

info(at)fcreipas.fi