DOC jatkaa pääyhteistyökumppanina
FC ReipasJulkaistu: 14.01.2022 10.00

DOC jatkaa pääyhteistyökumppanina

FC Reipas ja DOC - Digital Office Company ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka on jatkoa kaudella 2021 aloitetulle yhteistyölle. Nyt allekirjoitettu sopimus kattaa kauden 2022. Neuvottelujen yhteydessä suunniteltiin jo tuleviakin vuosia.

DOC, jolla on vahvat lahtelaiset juuret, tarjoaa nykyaikaisia tiedonhallinnan ratkaisuja eri kokoisille organisaatioille. Yrityksen toimipisteet löytyvät Lahdesta, Espoosta ja Hämeenlinnasta. DOC:n asiakkaita ovat mm. Lahti Energia ja Lahden Talot.

- Olemme oikein iloisia, että yhteistyömme jatkuu. Kumppanuuksiemme kivijalka on yhteinen arvomaailma. Arvomme kohtaavat monelta osin DOC:n kanssa, sanoo FC Reippaan toiminnanjohtaja Jarkko Koskinen.

- Lasten ja nuorten harrastusten tukeminen on meille tärkeää. FC Reippaan laaja-alainen toiminta tuottaa merkityksellistä tekemistä nuorten arkeen ja antaa varmasti eväitä liikunnalliseen elämäntapaan nuorten koko elämänkaarelle. Me olemme ilomielin tukemassa tällaista toimintaa, toteaa Digital Office Companyn Einari Pohjolainen.

Tutustu pääyhteiskumppaniimme linkin takaa DOC - Digital Office Company