FC Lahti U17 niukkaan tappioon VJS:a vastaan
Julkaistu: 07.03.2022 12.01

FC Lahti U17 niukkaan tappioon VJS:a vastaan

FC Lahden poikien U17 kärsi kirvelevän 1-0-tappion Mukkulassa sunnuntaina pelatussa SM-karsintaottelussa Vantaan Jalkapalloseuralle. Ottelun ainoan osuman viimeisteli Samu Hyvärinen.


FC Lahti aloitti ottelun vahvasti ja Bacary Traore alusti paikan Aleksi Paalaselle, mutta VJS-vahti Kasper Hietanen haki pallon yläkulmasta. Ensimmäisen jakson edetessä VJS hyödynsi lahtelaisten harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä ja iski nopeilla vastaiskuilla. Osku Maukonen joutui venymään pariin otteeseen. Myös maalipuut olivat lahtelaisten puolella Ilja Nerotovin ja Kauri Koivusen yrityksissä.


VJS iski ensimmäisen jakson loppuun nopealla vastaiskulla lahtelaisten kulman jälkeen. Ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Samu Hyvärinen harhautti rangaistusalueella viimeisen lahtelaispuolustajan ja viimeisteli vierailijat 1-0-taukojohtoon.


Toisella jaksolla VJS väsyi, mutta lahtelaiset eivät onnistuneet murtamaan tiivistä puolustusta. Lähimmäs pääsi Nikke Oksanen. Hän yritti maalintekoa suoraan kulmapotkusta, mutta pallo kilahti yläputkeen. VJS:n hyökkäykset vähenivät ottelun edetessä ja Maukosella oli helppo työ poimia pallot. Kun lisäosumia ei nähty, matkasivat pisteet Vantaalle.


Lohkossaan toisena oleva FC Lahti kohtaa seuraavaksi kotonaan Pallokerho Keski-Uusimaan. Ottelu pelataan 12.3. Mukkulan kuplassa.